Το συνεργείο μας είναι ο εξειδικευμένος σύμβουλός σε κάθε ιδιοκτήτη σε θέματα σχεδιασμού και εφαρμογής συστημάτων επικάλυψης και προστασίας κτιρίων. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες όπως:
Ολοκληρωμένα συστήματα: Εξωτερικής θερμομόνωσης, Έτοιμοι  σοβάδες, Επιχρίσματα, Αμμοκονίες,  Ηχομόνωση, Δόμηση

Η εξειδικευμένη εμπειρία μας στον χώρο της Εφαρμογής Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης, έγχρωμων σοβάδων, τεχνοτροπιών ,συστημάτων προστασίας επιφανειών, την εφαρμογή των υλικών και τις τεχνικές λύσεις, παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας στον μέγιστο βαθμό.

Ο κοινός μας στόχος είναι η δημιουργία αξιόπιστων κατασκευών επιτυγχάνοντας την μέγιστη αντοχή, την πλήρη λειτουργικότητα και την καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης στην αγορά.

Είτε πρόκειται για την φάση σχεδιασμού απο τον μηχανικό, είτε για το στάδιο εφαρμογής των υλικών και των συστημάτων της Εξωτερικής θερμομόνωσης θα είμαστε μόνιμα δίπλα σας για να σας απαντήσουμε με σαφήνεια στον κάθε προβληματισμό σας που αφορά την κατασκευή.

Αν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια…

Αν επιθυμείτε να πιάσουν τόπο τα δύσκολα κερδισμένα χρήματά σας…

Αν η λέξη αξιοπιστία-συνέπεια, σας λέει κάτι…
………τότε δεν υπάρχει καλύτερη λύση για εσάς από το να αναλάβουμε το έργο σας.

Για να μάθετε ποιο είναι το τελικό κόστος για την κατασκευή μιας Εξωτερικής Θερμομόνωσης σε ότι αφορά το κτήριο σας νεόδμητο η υφιστάμενο, μην διστάσετε, τηλεφωνήστε μας και  ερχόμαστε στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.