Ο κατασκευαστικός κλάδος της χώρας μας γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός. Νέα καινοτόμα προϊόντα και συστήματα εμφανίζονται για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες για θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανοποίηση και δόμηση.

Η εταιρία μας έχει δημιουργηθεί προκειμένου να σας συστήσει τις καλύτερες λύσεις στον τομέα των ολοκληρωμένων Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και το εγγυημένο αποτέλεσμα.

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής στην οποία ζούμε,η ανάγκη για διαφορετική διαχείριση της ενέργειας, άλλα και η επιδείνωση των περιβαλλοντικών συνθηκών στα αστικά κέντρα και όχι μόνο, καθιστούν όλο και περισσότερο επίκαιρη την αναζήτηση αλλαγών στην τεχνολογία δόμησης, με ενεργειακά αποδοτικά οικολογικά δομικά προϊόντα. τόσο για κλιματολογικούς όσο και για οικονομικούς λόγους, μας οδήγησαν να συμπεριλάβουμε μια επιπλέον ασπίδα προστασίας στην μελέτη και την δημιουργία κάθε νέας κατασκευής, την Εξωτερική Θερμομόνωση. 

Ένα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης εξασφαλίζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αξιόπιστου, απαλλαγμένου από ρηγματώσεις, στεγανού και διαπνέοντος λειτουργικού εξωτερικού επιχρίσματος και μπορεί να εφαρμοστεί σε παλαιά και καινούρια κτίρια διαφόρων χρήσεων, σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες,δημόσια και βιομηχανικά κτίρια. Συμβουλευτείτε μας για να βρούμε μαζί το βέλτιστο τρόπο θερμομόνωσης και ανακαίνισης της όψης του κτιρίου σας με ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές εφαρμογές διαμορφωμένες σε μικρό χρονικό διάστημα .

Για το καλύτερο αποτέλεσμα στον τομέα της Εξωτερικής ΘερμομόνωσηςΗχομόνωσης, Στεγανοποίησης, Μονώσης Ταρατσών και Επιχρισμάτων (Σοβάδων).  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφτούμε τον χώρο σας προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση για τον χώρο σας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ